Att välja rätt gardiner eller solskydd till sina fönster kan förändra ett helt rum, ett helt kontor. Det finns inga givna ramar, varje fönster har sina egna förutsättningar och kräver sin egen lösning. Det handlar om att hitta de unika egenskaperna. Läs mer »

Den fysiska arbetsmiljön – inredningen på ditt kontor – handlar om färg och form, men också om estetiska aspekter i övrigt. Genomgående bör finnas en röd tråd, men hur hittar man den och vad bör man tänka på? Läs mer »

Den fysiska arbetsmiljön spelar stor roll för medarbetares hälsa, välbefinnande, trivsel och kreativitet. Många komponenter ska samverka för att göra miljön så god som möjligt. När du inreder ditt kontor har textilier och dess upphängning en väsentlig funktion att fylla. Läs mer »

Att ha ett behagligt ljusklimat i den fysiska arbetsmiljön bidrar till en kreativ atmosfär, trivsel och goda prestationer hos medarbetarna. Att skapa ett tilltalande ljusklimat är idag enkelt då det finns solskydd för varje behov att tillgå. Läs mer »

Kontor idag präglas av öppna ytor och aktivitetsbaserade och agila arbetssätt. De fyller många funktioner men kräver också hållbara lösningar vad gäller inredning. Inte minst när det handlar om akustik. Läs mer »