/ Vi på Wave /

Carina / Grundare / Kontaktperson Privat / Offentlig miljö
Lasse / Teknik / Installation
My / Kontaktperson Privat / Offentlig miljö
Tina / Inredningskonsult
Johan / Lager / Installation
Johan / Lager / Installation
Tina / Inredningskonsult

Att välja rätt gardiner eller solskydd till sina fönster kan förändra ett helt rum. Det finns inga givna lösningar som passar överallt utan varje fönster, utifrån deras egna förutsättningar och kräver sin egen lösning. Inget är omöjligt, det gäller bara att hitta de unika egenskaperna.

 

För detta krävs stor kunskap och lång erfarenhet och det har vi efter 21 verksamma år i Helsingborg och Stockholm, alltifrån väldigt små ytor till jättehus och offentliga lokaler.

 

Wave Stockholm erbjuder bl.a. produkter från Silent Gliss och textiler från marknadsledande leverantörer bl.a. Astrid, Creation Baumann, Kvadrat, Jab, Svensson, Almedahls, Designers Guild, Lizzo, Pierre Frey, Elitis, Romo, Colefax and Fowler.

 

Det är självklart att alla delarna i ett system ska vara perfekta, Wave Stockholms affärsidé är att leverera kompletta lösningar dvs. måttagning, sömnad, montage och ljussättning. För oss är det centralt att leverera mervärde till dig som kund. Oavsett om du är privatperson eller företag kan vi guida dig för råd om funktionella lösningar, estetiska aspekter, akustikpåverkan, flamskydd samt solavskärmning.

 

Välkommen!